Fototur med Fårehjælp.

En tidlig lørdag morgen i februar kommer jeg til Hald Sø for at fotografer solopgang. Efter en dejlig cykeltur der ud parker jeg cyklen. Der ligger et tyndt lag sne i indhegningen, ingen spor af dyr, som der heller ikke var spor af ved mit sidste besøg før jul.

Stanghede 12 November 2011.

En tidelig lørdag morgen gik turen til Stanghede. Meningen var at tage morgenbilleder af solen der kom op over bakkerne. Vejrudsigten havde forudset få skyer på himlen, meder der var mange højthængende skyer, desværre. Men så må man benytte sig af at tage de billeder man kan. 

Jeg fik taget nogle billeder af himlen, med nogle dejlige farver. Fårene som gik og nød de havde den tykke uldjakke på kom også med.

Fototur I Viborg.

Viborg byder på mange gode fotomuligheder i byen. Viborg har langt til bage i tiden haft stor betydning i Danmark. Der har været landsting i byen, kongerne skulle hyldes på tinge. I katolsk tid var der mange klostre i Viborg og kirker. Der er stadigvæk en katolsk kirke i Viborg og ikke mindst Viborg Domkirke, som i dag er kendt viden om. Desuden er der flere almindelig kirker i byen. Viborg by har flere gange været nedbrændt, men har i dag en meget seværdig bykerne.  Viborg er i dag stadigvæk hjemsted for Vestre Landsret, Landsarkivet for Nørrejylland og havde gennem mange år også en kaserne.

Free Joomla! template by Age Themes

Denne hjemmeside bruger Cookies.